OTTHONÁBA VISSZÜK A PIACOT
40527
0,- HUF

A vásárlás, megrendelés feltételei

Kedves vásárlóink!


Pár sorban tájékoztatjuk Önöket arról, hogyan vásárolhatnak webáruházunkban!

1. Először kattintson a bejelentkezés-regisztráció menüpontra (a nyitólap jobb felső sarkában). Itt töltse ki az adatlapot, és máris regisztrált tagunkként köszönthetjük Önt! Regisztrálni csak egyszer kell, ez után elég csak bejelentkezni, és ezzel teljes jogú felhasználóvá válik.

Fontos! Pontosan adja meg nevét, telefonszámát és a kiszállítás címét, hogy időben megkaphassa megvásárolt termékeit!


2. A Húsfutár jelenleg Budapest és Dunakeszi egész területén érhető el, más régióba való kiszállítást nem tudunk teljesíteni. Ha esetleg Önnek mégis megtetszettek termékeink, kérjük, hívja koordinációs igazgatónkat, és vele egyeztessen a kiszállítás lehetőségeiről!

Mátyás Pál koordinációs igazgató +3620 33 44 154 8 és 18 óra között

Futáraink napi két időszakban viszik házhoz a friss termékeket:

reggeli kiszállítás: 7 és 11 óra között (az előző nap 18 óráig leadott megrendeléseket tudjuk a reggeli kiszállítással teljesíteni)

esti kiszállítás: 16 és 20 óra között (aznap délelőtt 10 óráig leadott megrendelések esetében)


Árak:

Ön a webshop kalkulátorban pontosan látja a megvásárolt termékek vételárát az esetleges kiszállítási költséggel együtt. Ehhez az árhoz minden esetben igyekszünk tartani magunkat, azonban bizonyos termékek értékesítési sajátosságai miatt (sertésköröm, csülök, pulykanyak, libanyak, stb) előfordulhat a kalkulált árhoz képest némi eltérés.

Ez semmiképpen nem haladja meg a webshop által kalkulált ár + - 10 %-át!


Kiszállítási díjak:

Budapest 4., 13., és 15. kerületébe, valamint Dunakeszin 3000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjtalan. A 3000 Ft-ot meg nem haladó vásárlás esetén a kiszállítás díja 490 Ft/alkalom.

Budapest más kerületeiben 8000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjtalan. A 8000 Ft-ot meg nem haladó vásárlás esetén a kiszállítás díja 800 Ft/alkalom.


Fizetés:

A webshopban vásárolt termékek vételárát az esetleges szállítási költséggel együtt készpénzfizetési számla ellenében Ön a futárnak fizeti meg.

Természetesen a készpénz fizetési lehetőségen kívül, a honlapunkon megjelenített valamennyi bankkártyát és utalványt is elfogadják Öntől futáraink.

Megrendelését megteheti a +3620 926 3535 telefonszámon 6 és 20 óra között, vagy

a rendeles@matyashus.hu email címen.

Ha bármilyen vásárlással kapcsolatos kérdése, kérése, javaslata, panasza van, azt a következő elérhetőségeken teheti meg:

Mátyás Pál koordinációs igazgató +3620 33 44 154 6 és 20 óra között

vagy az ugyvezeto@matyashus.hu


Bármilyen egyéb kérdése, kérése van, forduljon bizalommal diszpécsereinkhez a következő elérhetőségeken:

+3620 926 3535 (6 és 20 óra között)

vagy info@matyashus.hu