OTTHONÁBA VISSZÜK A PIACOT
40528
0,- HUF

Rólunk

A Mátyáshús Kft. szeretettel köszönti honlapján!

Cégünk több mint tíz éve van jelen a budapesti és pest megyei hús kis-és nagykereskedelemben. A régióban való piacon maradás és a sikeres működésünk egyik kulcsa a mindig friss, és kizárólag magyar termékek forgalmazása. A másik a szakértelem, valamint a vásárlók és a szakma iránti maximális elkötelezettségünk.

A több mint egy évtizedes szakmai tapasztalatunk, a vásárlókkal kialakított kölcsönös tiszteleten alapuló viszony és kommunikáció, valamint a folyamatos megújulni akarás eredményezte legújabb kezdeményezésünket, a Húsfutárt.

A Húsfutár, mint ahogy a szlogenünk is utal rá, házhoz viszi a piacot. Ön a webshopunkon keresztül megrendelheti komplett bevásárlását.

- tőkehús

- baromfi

- füstöltáru

- halak

- savanyúság

- zöldség, gyümölcs

- fűszerek, tészták

- konyhai kiegészítők széles kínálatával állunk a vásárlóink rendelkezésére.

Nagyon fontos, hogy mi mindig friss és kizárólag magyar áruval szolgáljuk ki Önt.

Beszállító partnereink ellenőrzött minőségű, első osztályú terméket forgalmaznak.

Kínálatunkban konyhakész (szeletelt, kockázott, csíkozott) termékeket is talál ,ami nagyban megkönnyíti és lerövidíti az előkészületi munkákat, fokozva ezzel is a főzés örömét.

Bízunk abban, hogy kezdeményezésünk elnyeri vásárlóink tetszését, hiszen az új vásárlói igényekhez igazodva hoztuk létre kezdeményezésünket. Célunk, hogy változatlan minőségben, a régi árakon szolgáljuk ki Önöket! Reméljük, a jövőben is megtisztelnek bizalmukkal!

Kérjük, látogassanak el webshopunkba, nézzenek körül nálunk, hiszen mi házhoz visszük a piacot!


Tisztelettel:

A Mátyáshús Kft. csapata